Maatje (met hond) gezocht! | Aveleijn Havezathe Heeckeren

Maatje (met hond) gezocht! | Aveleijn Havezathe Heeckeren

Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Lintelerweg 5, 7471 LB Goor, Nederland
Maatje & buddySociaal contactBuitenDe hond uitlaten
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Vrijwilligersovereenkomst
Vrijwilligersvacature Delen
Aveleijn Havezathe Heeckeren
#82180
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/Aveleijn-Havezathe-Heeckeren/vrijwilligersvacatures/Maatje-met-hond-gezocht--Aveleijn-Havezathe-Heeckeren/82180 om je aan te melden

Contactpersoon

Heeckeren vrijwilligersStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Deze hondenliefhebber zoekt een maatje om af en toe de deur uit te gaan. Lekker in de buurt of in een mooie omgeving! Worden jij en jouw hond mijn maatje?

Uitgebreide omschrijving

Wat zoeken we?

Deze bewoner is een ontzettende dierenliefhebber en is al helemaal gek op honden! Het lijkt haar ontzettend leuk om af en toe een stuk te wandelen met een maatje en zijn of haar hond. Gewoon lekker dichtbij de deur, of een rondje door het bos. Het ras hond maakt haar niks uit, want alle honden zijn toch leuk?


Beschikbaarheid

De dag(en) dat je beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk zijn flexibel, dit geldt ook voor de hoeveelheid per maand. We komen graag met je in contact!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Vrijwilligersvacature Delen

Over Aveleijn Havezathe Heeckeren

Havezathe Heeckeren ligt aan de rand van Goor in een groene omgeving. Het is een groot gebouw met hoge ramen, een bordes en een echte klokkentoren. Vroeger was het een klooster, tegenwoordig staat het gebouw op de monumentenlijst. Rondom het huis is een gracht met eendjes, wat het een heerlijke, rustige plek maakt om buiten te zijn in de zomer. In het grote witte gebouw woont een deel van onze bewoners, maar we hebben ook nog twee groepen in het gebouw er tegenover. We bieden 24-uurs zorg aan binnen onze woonvoorziening aan cliënten met een verstandelijke beperking met eventuele bijkomende problematiek.

Missie
Iedereen heeft dromen, wensen en talenten. Deze laten uitkomen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanuit de missie leven vol betekenis helpen we mensen met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid de volle rijkdom van het leven te ervaren. We zien eigen kracht en denken in oplossingen. We werken dagelijks vanuit onze kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Omgeving
In Goor is van alles te doen voor de cliënten. Zoals voetballen, zwemmen, of lid worden van een atletiek- of vrijetijdsclub. Het centrum van Goor is op loopafstand evenals de kinderboerderij, het Kukelnest en voetbalvereniging GFC. Ook het jaarlijkse school- en volksfeest is een echte happening.