Wie zijn wij?

Maak kennis met onze adviseurs Vrijwilligerszaken

Belinda Wessels

info@vrijwilligerindehof.nl

06-86 87 02 30


‘Een gesprek vol aandacht’.


Anderen noemen mij geïnteresseerd, efficiënt en gezellig. Ik heb kennis van zaken en kom altijd mijn afspraken na. Die combinatie van eigenschappen komt goed van pas bij het werven en plaatsen van vrijwilligers in Hof van Twente. Ik stel vragen, luister naar je antwoord, vraag door en vat samen. Een gesprek vol aandacht voor wat jij wil. Zo kom ik dingen te weten die ik niet uit een formulier zou halen en functioneren de matches die ik maak ook op langere termijn goed.

Regelmatig bezoek ik de organisaties in onze gemeente. Hebben ze behoefte aan vrijwilligers en zo ja, op welk gebied? Of als het een commercieel bedrijf is: zouden de werknemers vrijwilligerswerk willen doen? Dankzij mijn commerciële achtergrond en mijn ervaring als vrijwilliger ben ik goed in staat om beide werelden te koppelen.

Wat de aanleiding van ons gesprek ook is: als je een vraag bij mij neerlegt dan wordt het geregeld ook. Ik kijk er nu al naar uit.

Mayke Zwierink

info@vrijwilligerindehof.nl

06- 86 85 60 54


'Gelukkige vrijwilligers en dankbare organisaties'


Mijn voelsprieten staan altijd aan als het om mensen gaat. Wat beweegt hen, waar zijn ze goed in en waar lopen ze warm voor? Ik ben oprecht geïnteresseerd en ga in gesprekken graag de diepte in, want daar vind je de kern van ieder mens.

Het is precies daarom dat ik er altijd goed voor ga zitten als ik een nieuwe vrijwilliger ontmoet. Want vrijwilligerswerk werkt pas als de vrijwilliger op een plek terechtkomt waar-ie zelf blij van wordt. Hetzelfde geldt voor de organisaties in Hof van Twente die met vrijwilligers werken. Door de organisaties te bezoeken, ontdekken we hoe het er reilt en zeilt en weten we beter wie hier zou passen.

Deze persoonlijke benadering levert gelukkige vrijwilligers en dankbare organisaties op, en daar krijg ik dan weer energie van. Ik zie elke dag opnieuw hoe ontzettend waardevol het is als mensen elkaar verder helpen. Dus wat is jouw verhaal? Zou jij je handen uit de mouwen willen steken, een ander willen verblijden met je gezelschap of heeft jouw organisatie een mooie vrijwilligersfunctie? Ik ontmoet je graag!

Neem contact op

Vul dit formulier in

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Ben je een vrijwilliger of neem je contact met ons op vanuit een organisatie?

Select...

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.