Vrijwilligerindehof

Dé plek waar je alles vindt op het gebied van vrijwilligerswerk in Hof van Twente!

Vrijwilligerindehof is hét vrijwilligersplatform van Hof van Twente. Bij ons vind je alles rondom vrijwilligerswerk in Hof van Twente op één plek.


Of je nu een inwoner bent die op zoek is naar passend vrijwilligerswerk of een organisatie die op zoek is naar vrijwilligers, je bent bij ons aan het juiste adres.


Vrijwilligerswerk vinden is maatwerk.

Iedereen heeft een eigen reden om vrijwilligerswerk te gaan doen en er zijn talloze plekken waar je jouw tijd en energie kunt inzetten. Maar wat past nu bij jou? Wij vinden het belangrijk dat je vrijwilligerswerk vindt dat JOU past. Op een plek waar jij je goed voelt.

Onze uitgebreide vacaturebank maakt het vinden van vrijwilligerswerk heel gemakkelijk. En wil je graag dat wij samen met jou kijken naar een mooi plekje? Dat doen we graag, dan maken we een afspraak!


Vrijwilligers vinden is maatwerk

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Dan vind je graag mensen die bij jouw organisatie passen en die geschikt zijn voor de klus die bij jullie geklaard moet worden. Een vacature op onze vacaturebank maakt jouw vacature zichtbaar voor een groot publiek. En wij kijken en zoeken ook graag met je mee!


Advies kan je verder helpen

Kan jouw organisatie wel wat advies gebruiken op het gebied van bestuur, beleid, regelgeving, openstaande vrijwilligersvacatures? Wij denken graag met je mee!


Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We staan altijd voor je klaar! Door op de onderstaande knop te klikken kom je met ons in contact. We ontvangen je graag om onze kennis en ideeën op het gebied van vrijwilligerswerk te delen!

Mayke en Belinda, adviseurs vrijwilligerszaken

Verhalen

Dit was NLDoet 2024!

Het Oranjefonds organiseerde op 15 en 16 maart weer NLDoet, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke ...
Lees meer

Stop regeldruk voor vrijwilligersorganisaties!

In Nederland zijn 7,5 miljoen mensen actief bij tienduizenden vrijwilligersorganisaties, goede doelen, ...
Lees meer