Aveleijn Havezathe Heeckeren

Over Aveleijn Havezathe Heeckeren

Havezathe Heeckeren ligt aan de rand van Goor in een groene omgeving. Het is een groot gebouw met hoge ramen, een bordes en een echte klokkentoren. Vroeger was het een klooster, tegenwoordig staat het gebouw op de monumentenlijst. Rondom het huis is een gracht met eendjes, wat het een heerlijke, rustige plek maakt om buiten te zijn in de zomer. In het grote witte gebouw woont een deel van onze bewoners, maar we hebben ook nog twee groepen in het gebouw er tegenover. We bieden 24-uurs zorg aan binnen onze woonvoorziening aan cliënten met een verstandelijke beperking met eventuele bijkomende problematiek.

Missie
Iedereen heeft dromen, wensen en talenten. Deze laten uitkomen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanuit de missie leven vol betekenis helpen we mensen met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid de volle rijkdom van het leven te ervaren. We zien eigen kracht en denken in oplossingen. We werken dagelijks vanuit onze kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Omgeving
In Goor is van alles te doen voor de cliënten. Zoals voetballen, zwemmen, of lid worden van een atletiek- of vrijetijdsclub. Het centrum van Goor is op loopafstand evenals de kinderboerderij, het Kukelnest en voetbalvereniging GFC. Ook het jaarlijkse school- en volksfeest is een echte happening.

Onlangs toegevoegde vrijwilligersvacatures

Maatje (met hond) gezocht! | Aveleijn Havezathe Heeckeren
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Maatje (met hond) gezocht! | Aveleijn Havezathe Heeckeren
Deze hondenliefhebber zoekt een maatje om af en toe de deur uit te gaan. Lekker in de buurt of in een mooie omgeving! Worden jij en jouw hond mijn maatje?Geplaatst door Aveleijn Havezathe Heeckeren

Foto's