Wie zijn wij?

Maak kennis met de adviseurs Vrijwilligerszaken

Belinda Wessels

info@vrijwilligerindehof.nl

06-86870230


‘Een gesprek vol aandacht’.


Anderen noemen mij geïnteresseerd, efficiënt en gezellig. Ik heb kennis van zaken en kom altijd mijn afspraken na. Die combinatie van eigenschappen komt goed van pas bij het werven en plaatsen van vrijwilligers in Hof van Twente. Ik stel vragen, luister naar je antwoord, vraag door en vat samen. Een gesprek vol aandacht voor wat jij wil. Zo kom ik dingen te weten die ik niet uit een formulier zou halen en functioneren de matches die ik maak ook op langere termijn goed.

Regelmatig bezoek ik de organisaties in onze gemeente. Hebben ze behoefte aan vrijwilligers en op welk gebied? Of als het een commercieel bedrijf is: zouden de werknemers vrijwilligerswerk willen doen? Dankzij mijn commerciële achtergrond en mijn ervaring als vrijwilliger ben ik goed in staat om beide werelden te koppelen.

Wat de aanleiding van ons gesprek ook is: als je een vraag bij mij neerlegt dan wordt het geregeld ook. Ik kijk er nu al naar uit.

Mayke Zwierink

info@vrijwilligerindehof.nl

06-86856054


'Gelukkige vrijwilligers en dankbare organisaties'


Mijn voelsprieten staan altijd aan als het om mensen gaat. Wat beweegt hen, waar zijn ze goed in en waar lopen ze warm voor? Ik ben oprecht geïnteresseerd en ga in gesprekken graag de diepte in, want daar vind je de kern van ieder mens.

Het is precies daarom dat ik er altijd goed voor ga zitten als ik een nieuwe vrijwilliger ontmoet. Want vrijwilligerswerk werkt pas als je op een plek terechtkomt waar je zelf blij van wordt. Daar investeer ik graag in. Hetzelfde geldt voor organisaties die met vrijwilligers werken. Door deze te bezoeken, ontdekken we hoe het er reilt en zeilt en weten we beter wie hier zou passen. Dat levert gelukkige vrijwilligers en dankbare organisaties op en ik krijg er zelf ook energie van. Het verbreedt en verdiept mijn wereld en ik zie elke dag opnieuw hoe ontzettend waardevol het is als mensen elkaar verder helpen. Dus wat is jouw verhaal? Zou jij je handen uit de mouwen willen steken, een ander willen verblijden met je gezelschap of heeft jouw organisatie een mooie vrijwilligersplek? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Contactformulier

Kunnen wij je ergens mee helpen? Laat het ons weten!

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Ben je een vrijwilliger of neem je contact met ons op vanuit een organisatie?

Select...

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.