Kantinemedewerk(st)er | GFC Goor

Kantinemedewerk(st)er | GFC Goor

Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren · Start vanaf 1 sep
Mossendamsweg 4, 7472 DA Goor, Nederland
SportSociaal contact
Sport & Recreatie
3 Goede gezondheid en welzijn
Vrijwilligersvacature Delen
GFC Goor
#81382
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/GFC-Goor/vrijwilligersvacatures/Kantinemedewerkster--GFC-Goor/81382 om je aan te melden

Contactpersoon

Esther Scholte in 't HoffStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Houd jij van gezelligheid? Ben je sociaal en vind je het leuk om achter de bar te staan? Dan is deze vrijwilligers functie echt iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Als kantinemedewerk(st)er voorzie je de bezoekers in het clubhuis van een drankje, bijvoorbeeld koffie/thee, een colaatje of een vers getapt biertje. Daarnaast bereid je zelf een hapje, zoals belegde broodjes, warme snacks of een gehaktbal. Je zorgt dat de bar en het clubhuis er tijdens je dienst schoon en gezellig uitzien. Dit doe je nooit alleen, altijd samen met anderen. Naast de reguliere kantinediensten zijn er jaarlijks ook diverse supergezellige evenementen zoals het Rad van Fortuin, de afterparty na het klootschieten en wedstrijden van FC Twente waarbij de inzet van extra vrijwilligers nodig is. 

 

Jouw profiel

.  Je vindt het leuk om alle voorkomende barwerkzaamheden te verzorgen

.  Je kunt goed met mensen omgaan

. Je weet van aanpakken

. Je vindt het leuk om mensen van een drankje en hapje te voorzien.

 

Werkuren per week/maand

Een dienst duurt ca 2,5 - 3 uur en dat eenmaal in de 6 á 8 weken. Wanneer we meer vrijwilligers hebben, gaat de frequentie naar beneden en gaat het wellicht om eens in de 8 à 10 weken.

 

Wij bieden

·        Een plezierige werkomgeving

·        Leuke collega-vrijwilligers

·        Leuke nieuwe sociale contacten

·        1x per jaar een feestavond voor onze vrijwilligers

·        Een attentie met kerst
 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligersvacature Delen

Over GFC Goor


Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen binnen de vereniging? Ben je enthousiast en draag je GFC een warm hart toe? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waarom zijn wij op zoek naar jou?
Om een vereniging draaiende te houden, zijn veel vrijwilligers nodig. Niet alleen op het veld, maar ook achter de schermen is veel werk te verzetten. Bij GFC vervullen veel vrijwilligers een onmisbare rol binnen de vereniging. Zonder vrijwilligers zou de club niet bestaan.

Er zijn verenigingen die ouders verplichten om als vrijwilliger een rol te vervullen binnen de club. GFC is hier geen voorstander van en wil deze weg dan ook liever niet inslaan. Wij vertrouwen op de betrokkenheid van ouders en onze leden. Daarmee hopen wij dat vrijwilligerswerk bij GFC nooit een verplichting wordt.

Als iedereen een klein steentje bijdraagt, bouwen we samen verder aan de toekomst van GFC!