Medewerker Horeca | Erve Tichelwaark

Medewerker Horeca | Erve Tichelwaark

Structureel vrijwilligerswerk · 0–8 uur/week
Tichelweg 4, 7475 MZ Markelo, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & etenSociaal contact
Mensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn15 Leven op het land17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Vrijwilligersvacature Delen
Erve Tichelwaark
#77781
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/Erve-Tichelwaark/vrijwilligersvacatures/Medewerker-Horeca--Erve-Tichelwaark/77781 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij bieden koffie, taart, ijs en een eenvoudige lunch aan. Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die hierbij ondersteuning kan bieden?

Uitgebreide omschrijving

Erve Tichelwaark is een samenwerking tussen Stichting Tichelwaark en Stichting Aveleijn. Samen willen we optimaal gebruik maken van de unieke plek Tichelweg 4. Met een leuke speeltuin, voetbalveld, museum en tuinen (te realiseren in 2024) hebben we onze gasten wat te bieden en zo hebben we onze deelnemers dagbesteding ook wat te bieden, namelijk een fantastische dag.


Onze vrijwilligers werken samen met, maar zijn nooit verantwoordelijk voor de deelnemers. Wel is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de deelnemers binnen de dagbesteding. Voorop staat dat we een leuke dag hebben met elkaar en dat we het onze bezoekers naar de zin maken.


Heb jij zin om lekkere lunches te verzorgen, taarten te bakken en onze gasten van koffie voorzien? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Vrijwilligersvacature Delen

Over Erve Tichelwaark

Bij Erve Tichelwaark vind je een plek waar ruimte is voor iedereen. Wij bieden niet alleen een gave werkplek voor mensen met een beperking, maar aan iedereen die thuis zit en eigenlijk wel weer wat wil doen, maar niet zo goed weet waar te beginnen. Je bent bij ons van harte welkom.

Wij staan nog maar aan de start van onze grootse plannen, maar wat al wel gereed is, is onze Gasterij.

Dus je bent van harte welkom bij Dylan, Helga of Willy! Ze bakken de appeltaart, brengen je een kopje koffie en kletsen je de oren van de kop. Ze vertellen je ook graag meer over onze toekomstplannen, maar hou ook vooral onze website en socials in de gaten voor alle leuke nieuwe weetjes en updates.