Kascontroleur | Dierenambulance Hof van Twente

Kascontroleur | Dierenambulance Hof van Twente

Taak · 2–4 uur
Specreyse 11, 7471 TH Goor, Nederland
FinanciënComputer
Dierenwelzijn
15 Leven op het land
De organisator heeft deze vrijwilligersvacature gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Vrijwilligersvacature Delen
Dierenambulance Hof van Twente
#77661
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/Dierenambulance-Hof-van-Twente/vrijwilligersvacatures/Kascontroleur--Dierenambulance-Hof-van-Twente/77661 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je hart voor dieren, maar liggen je talenten meer aan de bètakant? Ben je bètastudent en wil je je CV op unieke wijze uitbreiden? Word onze kascontroleur!

Uitgebreide omschrijving

Als kascontroleur van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente voer je eens per jaar op afspraak met onze penningmeester een kascontrole uit. Na afloop deel je je waarnemingen met het driekoppige bestuur van de stichting.


Ben je bètastudent? Dan kan het positief overkomen naar een toekomstige werkgever om op je CV te hebben staan dat je kascontroles uitgevoerd hebt/uitvoert op vrijwillige basis voor een ANBI. Een dergelijk unicum springt meteen in het oog van een toekomstige werkgever, want het zegt veel over jou als persoon. Het geeft vertrouwen en zegt wat over je bereidwilligheid in jouw vakgebied.


Aangezien wij een ANBI-keurmerk hebben, dient deze kascontrole na afsluiting van een kalenderjaar en vóór de zesde maand van het nieuwe kalenderjaar plaats te vinden, zodat het jaarverslag online kan worden gezet voor 01-06 van het nieuwe jaar.

 

Jouw profiel

·       Je hebt (voldoende) kennis van en inzicht in financiële zaken.

·       Je hebt het beste voor met onze stichting.

·       Je toont waar nodig initiatief en bent niet bang om je mening te uiten.

·       Je hebt tijd of wilt tijd vrij maken tussen januari en eind mei voor de kascontrole.

 

Werkuren

Je kunt alle tijd gebruiken die je nodig hebt om de financiën te controleren en eventuele aanpassingen te beschrijven. We verwachten enkel dat dit rond is op de afspraak die we als bestuur met je hebben voor de nabespreking.

 

Wij bieden

·       Een gezellig moment met de penningmeester waarin je samen met haar o.a. de jaarrekening doorloopt en controleert;

·       De vrijheid om een groot deel van het werk vanuit je eigen huis te verrichten en

·       De vrijheid om samen met de penningmeester een datum te prikken tussen januari en eind mei.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze vrijwilligersvacature gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Vrijwilligersvacature Delen

Over Dierenambulance Hof van Twente

Iedere dag is anders en het werk dat we doen is erg gevarieerd. Als vrijwilliger kom je in allerlei verschillende situaties terecht en handel je doortastend, zodat het dier zo snel en stressvrij mogelijk de juiste hulp kan krijgen en/of naar huis kan.

Ons doel luidt als volgt: het verlenen van eerste hulp aan gewonde en zieke huis- en wilde dieren, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.