Consulent Meedoenbalie | Noodopvang Markelo (COA)

Consulent Meedoenbalie | Noodopvang Markelo (COA)

Structureel vrijwilligerswerk · 4–5 uur/week
Jacob Ooststraat 13, 7475 CX Markelo, Nederland
CoördinerenHulpverleningSociaal contactEngels
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze vrijwilligersvacature gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Vrijwilligersvacature Delen
COA Markelo NO
#79429
Scan me of ga naar www.vrijwilligerindehof.nl/o/COA-Markelo-NO/vrijwilligersvacatures/Consulent-Meedoenbalie--Noodopvang-Markelo-COA/79429 om je aan te melden

Contactpersoon

Mayke en Belinda Adviseurs Vrijwilliger in de HofStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil jij er aan meehelpen dat bewoners van COA Markelo hun weg weten te vinden en mee kunnen doen? Heb jij een groot netwerk in Hof van Twente? Reageer dan!

Uitgebreide omschrijving

De bewoners van COA Markelo willen graag actief meedraaien in de gemeente Hof van Twente. Daarom hebben wij één keer per week een balie geopend, waar onze bewoners terecht kunnen met vragen. Zo kunnen ze informeren naar sportmogelijkheden in de gemeente, vrijwilligerswerk en zelfs betaald werk. Als consulent Meedoenbalie koppel je de vraag van de bewoner aan het aanbod in de gemeente.


De Meedoenbalie is een eerste stap naar verbinding tussen de bewoners en de samenleving. Door mee te doen dragen bewoners bij aan de lokale samenleving. Op die manier krijgt de samenleving meer kennis over, en begrip voor, nieuwkomers. Vaker meedoen, het liefst in de directe omgeving van het azc, daar draait het om.

 

Jouw profiel

·       Je hebt belangstelling voor mensen en andere culturen

·       Je spreekt Engels

·       Je hebt een breed netwerk in de gemeente Hof van Twente

·       Je hebt interesse in regelgeving rondom vrijwilligerswerk en betaald werk

·       Je vindt het leuk om contacten te leggen en zaken op/aan te pakken.

 

Werkuren per week/maand

Minimaal vier uur per week (in overleg); de Meedoenbalie is geopend op donderdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur.

Wij bieden

·       Een leuk team van medewerkers en vrijwilligers

·       De dankbaarheid van de bewoners en het gevoel dat je echt iets kunt betekenen voor de vluchtelingen die alles hebben achter gelaten in het land van herkomst

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze vrijwilligersvacature gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Vrijwilligersvacature Delen

Over COA Markelo NO

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers is de organisatie in de vreemdelingenketen die asielzoekers leefbare en veilige opvang biedt en hen begeleidt naar een toekomst in Nederland of daarbuiten. Dit doet het COA in samenwerking met partners in de samenleving.